Neem vrijblijvend contact op: 0486 45 3333

Realher bouw ontwikkelt & realiseert

Realher bouw ontwikkelt & realiseert

Realher Bouw bestaat sinds 1992 en beweegt zich op het vlak van ontwikkeling, bouw en onderhoud van vrijstaande woningen, appartementen en bedrijfsgebouwen. Opdrachtgevers bevinden zich zowel in de particuliere, bedrijfsmatige als overheidssector.

Particulier   ParticulierParticulier
Realher Bouw kan ook de particuliere markt bedienen. Denk dan aan restauratie/renovatiewerk waar echt vakwerk voor nodig is.

Zakelijk   ZakelijkZakelijk
Voor bedrijven, business to business dus, kunnen we eigenlijk alles maken. Zo te denken aan Kantoren, hallen, kantines...

Overheid   OverheidOverheid
Realher Bouw bevind zich ook op het vlak van Het Ministerie waar onlangs een 72 meter glazen serre is afgeleverd...
Roan Raymakers

Flexibele professionals
“De naam Realher komt van realiseerder, doener en actor. Hij verwijst naar actie en daadkracht van ons bouwbedrijf bij het realiseren van projecten.”

De ondernemingen in de Realher Groep kunnen bogen op ruim 70 jaar ervaring in de bouwwereld. Sinds medio 1993 zijn de bedrijven gevestigd op Bedrijventerrein Voederheil te Zeeland. De Realher Groep groeit. Realher-"produkten" zijn niet alleen te vinden in Brabant, maar door heel Nederland. Naast de standaardwoningbouw voor particulieren is Realher Bouw ook actief in de projectontwikkeling. Projecten variëren van het bouwen van brandweergarages voor het Ministerie van Defensie tot het in eigen beheer ontwikkelen en realiseren van appartementen en winkelcomplexen.
Realher Bouw | Hogeweg 10 Zeeland | Tel: 0486 45 3333 | E-mail: info@realher.nl